Höstmöte 31:a oktober 2014 kl. 18:00

Foto av Len MatthewsObunden samling håller höstmöte den 31 oktober 2014 kl. 18.00 på Käringsunds resort & conference i Eckerö.

På mötet berättar Jonas Himmelstrand, om undevisning i hemmet och Heidi Räsänen-Lindberg om alternativ pedagogik och alternativa skolor, vi får också möjlighet att ställa frågor och diskutera dessa högaktuella ämnen med talarna.

Efter den inledande diskussionen hålls stadgeenliga förhandlingar, officiell kallelse kommer inom kort.  På mötet presenteras förslaget till obunden samlings partiprogram, vi diskuterar också om obunden samlings kandidater till riksdagsvalet 2015.

Anmälan görs till kontakt@obs.ax SENAST tisdag 28/10, meddela gärna eventuell diet. Om du vill ta del av partiprogram, budget och verksamhetsplan före mötet kontakta partikoordinatorn på kontakt@obs.ax, eller ring, så skickar vi handlingarna till dig.

Alla hjärtligt välkomna – tillsammans formar vi framtiden!

karingsund_strand_huvudbyggnad_terrass_1
Kärringsunds huvudbyggnad