Obundna tackar för en ypperlig Open By Night

Där allting hände
Där allting hände

Vi från Obunden samling vill tacka alla som varit och besökt oss på Torggatan under kvällens evenemang. Det är absolut hjärtvärmande att se och höra det stöd som finns för vår politik. För er som inte var på plats så delar vi givetvis med oss några bilder av vad som skedde där på plats. 

Bland annat hade vi det stora nöjet att ha Elvis, på plats trots att många genom alla år sagt att han är död. Vi motbevisar och säger att Elvis mycket väl lever!

Eckerö Elvis
Eckerö-Elvis var på plats.

Förutom Elvis hade vi även EM-mästaren och lagtingskandidaten Fredrik Fredlund på plats med sin vinnarcykel och både stora som små fick prova på att sitta på cykeln och få sig en smak av hur det känns att sitta där när det går över 300km/h.

DSC_1821

Den mest uppskattade biten under vårt framträdande var utan vidare vårt Obundna Lyckohjul som lockade både stor som liten att komma och pröva sin lycka i hopp om fina priser.

DSC_1828

Och sist men inte minst hade vi det stora nöjet att ha flertalet riktig exklusiva bilar på plats i enlighet med vår valslogan ”Mera motor i Samhället” . Dessa bilar är då sannerligen riktiga godingar.

DSC_1953