13 Sep. 2019

Partiordförande Bert Häggblom i intervju på Ålands radio

Lyssna på partiordförande Bert Häggblom när han talar i Ålands radio om vad som är viktigt. https://alandsradio.ax/utfragningar/partiledarintervju-bert-haggblom-obunden-samling?fbclid=IwAR1u2q9Ssxcptp_GhleQUKSiGZbjAca91W7k_Je2AOZFsJlPsqnZqiO_ZBQ . . .

11 Sep. 2019

FYRA NYA LAGTINGSKANDIDATER!

Obunden Samling höll i onsdags möte där valprogrammets sista punkter klubbades. – Valprogrammet ska presenteras under nästa vecka. Det kommer även att komma ut en kortare lättläst version för att alla ska ha möjlighet att ta till sig informationen säger partiordförande Bert Häggblom. Partiet lanserade samtidigt nya kandidater till . . .

5 Sep. 2019

Lars Häggblom ställer upp i lagtings och kommunalvalet

LASSE STÄLLER UPP I LAGTINGSVALET! Lars ”Lasse” Häggblom från Hammarland har nu meddelat att han ställer upp i lagtingsvalet. Häggblom var en stor bidragande orsak till att Obunden Samling fick tre mandat i lagtingsvalet 2015 och är en aktiv politiker med flera års erfarenhet. Lars Häggblom uppdrag i lagtinget . . .

2 Sep. 2019

Anton Göthlin ställer upp i lagtingsvalet till hösten

Anton Göthlin ställer upp i lagtingsvalet till hösten Anton ung Obunden lagtingskandidat Anton Göthlin, 25 år från Mariehamn ställer upp i lagtings- och kommunalvalet för Obunden Samling. Göthlin kandiderade vid förra valet och har efter det arbetat som partisekreterare i Obundna. Senaste året har Göthlin arbetat i Bryssel med . . .

22 Aug. 2019

Fyra nya kandidater till valen i höst

I tisdags höll Obunden Samling möte om valprogrammet till hösten. Partiet lanserade följande nya kandidater till lagtingsvalet i höst Från Vänster. Conny Nylund naturfotograf från Mariehamn som spenderar halva året på Föglö med stort engagemang i miljöfrågor. Även sociala frågor är högt prioriterade för honom. Rene Janetzko lastbilschaufför från . . .

7 Aug. 2019

Nya kandidater till lagtingsvalet i höst

Obunden Samling höll igår kväll möte angående valprogrammet. Vi är uppe i närmare 30 kandidater och det är mycket roligt att se så många människor engagerade i Ålands väl säger partiledare Bert Häggblom         Nya kandidater som vi presenterar inför valet till höst är alla egenföretagare på något vis och . . .

30 Jul. 2019

Partiledare Bert Häggblom & Michael Björklund talar om vad som är viktigt i Ålands radios “mitt Åland”

https://alandsradio.ax/mitt-aland/mitt-aland-bert-haggblom Nedan ett utkast av vad programmet handlar om. Genuint Åländskt Ålands framgångssaga har byggt på det som är genuint åländskt. Samarbete, stolthet och trygghet förknippas med Åland. Det är viktigt att värna om dessa värden när vi nu tar kliven mot framtiden. Ålands hjärta är våra 2500 småföretagare . . .