Obundnas politiska sekreterare till Bulletin

Obunden samlings politiska sekreterare Jannik Svensson har rekryterats som poddredaktör till den svenska tidningen Bulletin. Han kommer fortsättningsvis att jobba kvar för Obunden samling fast nu med ännu större närvaro på Åland.

– Det viktiga för mig under förhandlingarna med Bulletin var att jag dels skulle kunna vara stationerad på Åland och dels skulle kunna jobba kvar på det obundna kansliet. Det är väldigt viktigt för mig att kunna vara på Åland mycket och tack vare den här rollen så kommer jag nu att kunna vara det i högre grad än tidigare, säger Jannik Svensson som det senaste två läsåren pluggat i Stockholm.

Den frihetligt konservativa tidningen Bulletin fick en tumultartad start när den lanserades i början av året och flera av de ledande skribenterna har under vintervåren hoppat av.

– Kaoset har lagt sig och nu satsar vi på att skapa bra innehåll som är relevant för läsarna och lyssnarna. Jag hoppas kunna knyta in så mycket Ålandsperspektiv jag bara kan, säger han.

Han kommer fortsättningsvis att publicera sina egna poddar på Bulletin, men också skapa nya för deras räkning. Här kan ni läsa mer om Janniks roll på Bulletin

Obunden samling tror starkt på podden som medium och kommer därför fortsättningsvis att publicera avsnitt med jämna mellanrum. Här kan du höra de som i dagsläget finns publicerade. Kom ihåg att trycka på prenumerera-knappen så att du inte missar någon av Obunden samlings poddar.